Pastelkrijtsets Winsor & Newton

Wij hebben nieuwe Winsor & Newton Fine art Pastelsets toegevoegd aan ons assortiment. Deze nieuwe pastelsets profiteren van W&N hun kleurenexpertise, hoogste standaarden en het gebruik van hoogwaardige kunstenaarspigmenten. De sets worden geleverd in een metalen blik dat zorgt voor een goede bescherming en een schone werkomgeving.

Elk staafje is zorgvuldig met de hand in transparant papier gewikkeld zodat het schoon en duidelijk gelabeld blijft, de wikkel beschermt de vingers van de kunstenaar en kan eenvoudig afgepeld worden, om iedere keer weer een puur kleurresultaat te krijgen.De pastels zijn verkrijgbaar in sets van 15 en 30 chromatisch uitgebalanceerde kleuren.

Pastelkrijtsets Blockx

Onder de artistieke expressiemiddelen vormt pastel, samen met olie en waterverf, de trilogie van de schilder. Zacht en fluweelachtig, samengesteld in staafjes en met de hand gemaakt, heeft de niet-krabbende droge pastel een grote dekkracht. De 204 tinten BLOCKX droge pastels kunnen op elke ondergrond worden gebruikt. Maar op speciaal pastelpapier komen ze pas echt tot hun recht. Individueel verpakt (losse pastelkrijtjes) in beschermend schuim zijn ze zeer schoon te hanteren. Blockx pastels, die levendige, heldere en frisse kleuren bieden, zijn gebruiksklaar, verdunbaar met water en perfect lichtecht.

Sorteer op
© 2011 - 2024 Teken en Schilder Outlet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel